Uppdrag: Mat

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med honom på en resa genom den kulinariska världen, från alla perspektiv, i alla miljöer.

Uppdrag: Mat
Säsong 12018
  1. 8Köttbit för 100 kr vs köttbit för 10.000 kronorfre 26 okt 2018
    Köttbit för 100 kr mot köttbit för 10.000 kronor. Vilken är godast? Inspirerade av Buzzfeeds "Worth it" gav vi oss ut på jakt i Sverige. Först lät vi proffskocken Mattias Larsson förädla den billigaste köttbiten på marknaden. Sedan åkte vi till Johan Jureskog och smakade på Kobe-biffen. Som ni kanske kan ana fanns en viss smakskillnad.7 minSpela upp avsnitt
  2. 7Har hittat Sveriges bästa kebabfre 26 okt 2018
    Sveriges bästa kebab! Jag tror jag har hittat den. Jag hörde av mig till Sveriges största kebab-expert Jiray och bad honom ranka Sveriges bästa kebabhak. Sen åkte jag genom Sverige för att hitta den allra bästa.11 minSpela upp avsnitt
  3. 6Försöker äta Sveriges största pizza någonsinfre 26 okt 2018
    Jag åkte till en pizzeria och bad dem göra Sveriges största pizza någonsin. De var snälla och gjorde det. Sen försöka jag äta den.6 minSpela upp avsnitt
  4. 5Barn testar svenska efterrätter från 1900-taletfre 26 okt 2018
    Barn testar svenska efterrätter från 1900-talet. Jag bjöd in mina kompisar Alva och Victor som fick smaka. Förra gången testade de skolmat, nu var det dags för efterrätter. Och de älskade det! I alla fall de flesta.7 minSpela upp avsnitt
  5. 4Bjuder amerikaner på svensk surströmmings-premiärfre 26 okt 2018
    Jag tog kontakt med några amerikaner som bor i Sverige och frågade om de ville begå surströmmingspremiär med mig. Det visade sig att de flesta inte blev jätteimponerade.6 minSpela upp avsnitt
  6. 3Följ med in i godisfabriken med Sveriges ”Willy Wonka”tor 12 jul 2018
    Matutforskaren Mauri tar reda på sanningen om geléhallonen7 minSpela upp avsnitt
  7. 2Kan han äta lika mycket som Sveriges starkaste?fre 16 mar 2018
    Mauri utmanar Sveriges starkaste man och testar hans diet10 minSpela upp avsnitt
  8. 1Så smakar framtidens fredagsmys – insektstacosmån 5 mar 2018
    Mauri testar larver och syrsor5 minSpela upp avsnitt

Kontakt

Tjänstgörande redaktör:Sofia Roström Andersson

Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare:Lena K Samuelsson

Stf ansvarig utgivare:Lena Mellin

Redaktionschefer:Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing

Besöksadress:Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Telefon växel:08 725 20 00

Kontakt:[email protected]

Support: Kontakta Aftonbladets kundtjänst

Org.nr: 556100-1123

Momsregistreringsnr: SE 556100-112301

© Aftonbladet Hierta AB